tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kevään merkkejäKevään merkkejä on kaatuvat pihamuurit. Tosta noin vaan oli eka vuoden päivät kenollaan ja sitten otti ja räsähti keskelle meidän sisääntuloväylää. Onneks osattiin vähän odottaa tätä tapahtuvaksi ja jo viime kesänä kävi HANNAH tekemässä meille suunnitelmat pihan uudelleenrakentamisesta. Nyt on muurikivien tarvetta laskettu, että päästään tekemään niistä tilausta. Tällä kertaa tehdään hyvät muurit. Ainakin paremmat kuin tuo entinen. Sekin oli muuten onni, että tuo höskä romahti niin, ettei kukaan joutunut vaaratilanteeseen.

Kevään merkkejä on myös paskat harrastukset. Ketään ei huvita eikä kiinnosta. Lähteminen siis v*tuttaa. Lapsia ja vähän meitä aikuisiakin. Onneksi jäin tänään Kuula-opistolle juttelemaan tyttöjen open kanssa ja hän kannusti meitä kaikesta huolimatta hakemaan ensi vuodeksi tytöille oppilaspaikkoja. Kevät on vähän tämmöstä. Olis kiva vaan leikkiä kavereiden kanssa. Toki muistan saman omasta lapsuudestani. Kun sulanut maa alkoi tuoksumaan, ei paljon baletit napannu. Olis pitäny saada vaan leikkiä kirkkistä ja keinupesistä. Ehkä me löydetään syksyllä taas uus motivaatio kun jaksetaan nyt sitkeästi vaan jatkaa. Toivottavasti! Vaikka en todellakaan halua täyttää meidän kalenteria pelkillä ohjatuilla harrastuksilla, on ihan kiva, että tytöillä olis yhtenä tai kahtena iltana viikossa joku kiva harrastus. Toivottavasti siis myös Kipinän tanssitunnit saa syksyllä jatkua. Laji ehkä vaihtuu kummallakin balettiin. Hip hop ja lastentanssi on nyt kuulemma ihan "blääh".

Varma kevään merkki on yli lentävät joutsenet. Kaakattavat mennessään - ilmeisesti tervehtivät. Suloiset ne! Tervehdin aina takaisin äänettömästi.

Polkupyörät ne on nekin kevään merkkejä. Tytöt on omilla fillareillaan jo pari viikkoa veivanneet. Tänään Aava meinas, että apupyörät voi ottaa pois. Herra Salo yritti toppuutella, että ei niitä noin vaan oteta pois. Että eka vähän nostetaan ja sitten pitää harjoitella. Vaan eipä tuon pienen kirpun kanssa kannata alkaa vääntämään. Hän oli päätöksen tehnyt ja apparit oli välittömästi poistettava. No nehän poistettiin ja hymähdeltiin kun tytöt syöksyi tielle pyöräilemään. Että kuinkahan käy, kauanko jaksaa yrittää itekseen. Jatkettiin Herra Salon kanssa pihassa tulevien muurien mittailua, kun huomattiin, että siellä meidän kuopus pyöräili ilman apupyöriä! Iina vaan piti pyörää pystyssä kun Aava nousi satulaan ja lähetti siskonsa matkaan. Sitten Aava polki. On ne melkoinen parivaljakko ♥ Pssst. Instagramissa videon pätkä Aavan pyöräilystä.

Iinalla on hauska tehtävä kerätä kouluun havaintoja kevään etenemisestä. "Vårtecken" lappuun ei kyllä vissiin kehtaa kirjata noita ensiksi mainittuja Salon perheen kevään merkkejä, mutta noi kaksi viimeistä kai voisi listaan ujuttaa. Ainakin joutsenet! Vai mitä olisi kaatuvat pihamuurit ja paskat harrastukset på svenska? Fallande vägg och skit hobbies? Kanske? Or not! :D

No mutta. Sellaista meille. Pääsiäinen meni ja kivaa oli. Nyt on menossa jatkot mämmin ja kerman kera.

Nähdään! 

Jos haluat nähdä oikeasti kauniita kuvia keväästä, tsekkaa PIENI LINTU -blogin "Kevään merkkejä" Makro-tex -haaste ♥
[Share to Pinterest]

11 kommenttia:

 1. Kevät näyttää kyntensä monella tapaa.

  VastaaPoista
 2. Harmi tuota muuria :( Paskoja harrastuksia meilläkin on, mutta yritetään sinnitellä, kun on kerran maksettukin.

  Hienosti pikkuinen ajelee ilman appareita :D

  VastaaPoista
 3. Kevät on koirankakkoja, kuraisia vaatteita, nuhaa, katupölyä..mutta on siinä oma jännityksensä - koska ne ekat leskenlehdet putkahtaa sinne kakkojen ja kuraisten lumikasojen keskelle. :D

  VastaaPoista
 4. Talvi tekee tuhojaan.. Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 5. Voihan muuri.. Linnut tuo kyllä kevään aina tullessaan. :)

  VastaaPoista
 6. No, voihan kaatuvia muureja! Harmi juttu, mutta aika kuvaukselliset silti.

  VastaaPoista
 7. Sieltä lumen alta löytyy kaikenlaista. Muurin kimppuun vaan niin on pian kunnossa taas.

  VastaaPoista
 8. Lumien sulaminen on aina yhtä "jännää" aikaa, että mitäköhän alta paljastuneen...

  VastaaPoista
 9. Aikamoinen rysäys on käynyt teillä! Onni harrastuksissa ja keväässä on, että yleensä kurssit loppuvat huhtikuun aikana ja kesän odotus saa ihan virallisesti alkaa, naperoillakin.

  VastaaPoista
 10. Kuvana hieno tuo harmittava tapahtuma. Aurinkoa viikonloppuun!

  VastaaPoista
 11. Jää ja routa liikuttaa kivetyksiä, harmittava juttu. Joutsenet töräyttelevät ja hanhet huutavat innoissaan. Kevät on murrosaikaa, portti oikean kevätkesään, mihin kaikki lumen alta paljastuva ruma peittyy, kukkii, sirisee ja lorisee.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3