keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Lohtupastaa



Pyöriikö nyt vähän liikaa ruuan ympärillä nämä mun blogipostaukset. Eilen oli JUUSTOKAKKUA LASIPURKISSA ja tänään pastaa. Instagramissakin vaan vilauttelin munkkejani.

No kuules, itekin oot tänään syöny. Vai hä?

Koska en halua kirjoittaa siitä kuinka Iina täällä yskii hulluna ja on ihan flunssaisena eikä voi mennä huomenna kouluun. Enkä siitäkään, että munkin olo on vähän kurja ja flunssainen. Siitä nyt en ainakaan kirjoita, että mies on työreissussa vielä huomiseen iltaan ja mun pitää yksin murehtia näitä flunssahommeleita. Ei, yhtään en niistä kirjoita. Sanallakaan en sano!

Mutta sen kerron, että osasin arvata tämän illan tilanteen ja ostin kaukaa viisaana jo iltapäivällä kaupasta puuttuvat värkit lohtupastaan.

Kun sain lapset nukkumaan keitin pastaa pitkänä (sitä ei Herra Salon mielestä saa tehdä lasten kanssa ruokaillessamme, käytännön syistä, sanoo hän). Kypsän pastan sekaan mietoa chiliä, valkosipulia, sitruunanmehua, oliiviöljyä, hyvää suolaa, avokadoa, kirsikkatomaattia, basilikaa ja kovaa juustoa siivuina.

Tilkka punaviiniä kokatessa ja loppu lasillinen pastan kanssa.

Sen jälkeen maailma on vähän parempi. 

Mikä tunnesyöjä? Miten niin? No höpö höpö.

[Share to Pinterest]

3 kommenttia:

  1. Oi nam, nyt tuli nälkä... Eikä punaviinilasillinenkaan tiukkaa tekis. :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä pastaa! Täytyykin tehdä taas joku päivä, avokado onkin myös meidän lapsen makuun.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3