tiistai 15. maaliskuuta 2016

Maaliskuu jo maata näyttää...Maaliskuu on jo puolessa välissä ja mä junnaan ajatuksissani edelleen jossain helmikuun lopussa. Ihmettelen hiljaa mielessäni, kuinka oudon aikaisin kevät yrittää tulla. Tänään piti oikein tarkistaa kalenterista, että missä kohtaa mennään.

Kyllä nyt saa jo kalenterinkin mukaan vesi solista, aurinko tehdä pitkiä varjoja ja herätellä luontoa. Kevätaurinko paljastaa raakasti myös likaiset ikkunat ja pihassa heikun keikun olevat pihalaatat. Autokatoksessa näyttäisi myös olevan yhtä ja toista roskiin menevää...

Vaikka keväinen aurinko tuo kivasti iloa, on se toisaalta kovin vaativa. Kuiskuttaa koko ajan korvaan: Mene ulos! Pese ikkunat! Pyyhi pinnat! Lakaise rappuset! Vie romut roskiin! Ota jouluvalot pois!

Ääääh...Antaa nyt vielä olla. Mä en jaksa....

Jos pääsiäisenä olis tällaista hienoa keliä, vois silloin aktivoitua ikkunanpesuun ja romunraivaamiseen. Nuo joulukoristeet pitäis varmaan ottaa pois jo ennen sitä. Vaikka toisaalta, mikä kiire meillä on valmiissa maailmassa?!? Aavakin laittoi tänään muskariin tonttulakin päähänsä. Olkoon ny vielä ;)

Milläs fiiliksellä siellä ollaan?


/ PIENI LINTU, MakroTex-haaste, MAALISKUU

[Share to Pinterest]

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tänään meillä täällä Vaasassa olikin ihana ilma - upea aurinko ja lämmintä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki kuvat onkin tältä päivältä, niin ihanan aurinkoista ja lämmintä :) Napsin ne ruuan jälkeen ennen kun kiiruhdettiin muskariin.

   Poista
 2. Välillä onkin ollut aivan hienoja aurinkoisia päiviä, toisinaan - ja vielä luvassakin lunta ja pakkasta.

  VastaaPoista
 3. Hyvä että meitä on muitakin - työlista on pitkä, mutta energiaa ei niihin vielä ole.... Jouluvalot - tai talvivalot - otimme viime viikonloppuna pois päältä. Ja ihan vaan sen takia, kun kenelläkään naapureista ei enää valoja ollut ;)
  Nautitaan rennosti keväästä!

  VastaaPoista
 4. Onneksi se kevät on tullut ja nopeastikin! Takatalvi kyllä vielä tulee...

  VastaaPoista
 5. Hämeessä herätään hitaasti, että kevät on tullut. Kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 6. Aurinkoa onkin nyt riittänyt, toiveet herää!

  VastaaPoista
 7. kevät on jo pitkällä teillä..täällä vaan ei :)

  VastaaPoista
 8. Kevät on innostava ja mieli virkistyy päivä päivältä enemmän, kun päivät kirkastuvat ja pidentyvät. Mutta, se ikävä puoli tällä kolikolla on, että pöly sisällä näkyy liiankin selvästi. Ja ne ikkunat. Äääh.
  Ei välitetä niistä vielä. :)

  VastaaPoista
 9. Sieltä se kevät tippuu pisara pisaralta. Kauniisti kuvattu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3