torstai 24. maaliskuuta 2016

Tehokas torstai


Nyt oli kyllä niin epätyypillinen päivä, että oksat pois! Venyin varsinaiseksi sankarisuorittajaksi, ilmeisesti tulevan nelipäiväisen pääsiäisloman ansiosta.

Aamulla piti viedä Aava jo normaalia aikaisemmin dagikseen, koska heillä oli aamusta pääsiäisvierailu seurakuntatalolle. Koska aikaa oli hyvin ennen töihinmenoa, ajattelin hakea pikaisesti meidän lähimarketista valmiiksi pääsiäisen lihat. K-supermarket Piffissä on maailman paras lihatiski! Kun lähdin kaupasta lihan ja ihanien mansikkarasioiden kanssa, tuumin, että voisin oikeastaan nakata ostokset kodin jääkaappiin, kun aikaa nyt kerran oli.

Kotona latasin ostokset jääkaappiin ja vaihdoin Ellelle uudet kissanhiekat. Laitoin vanhaa Kaija Koota soimaan ja pesin vessat - kun sitä aikaa oli :D

Sitten töihin. Tempaisin kahdeksan asiakasta kuudessa tunnissa. Kahdeksan!!! Siinä mentiin melko haipakkaa, mutta hyvällä fiiliksellä. Mulla on oikeesti tosi kiva duuni.

Iltapäivällä mun oli tarkoitus käydä Juustomaassa hakemassa pääsiäiseksi juustoja ja sen jälkeen olin varannut ajan sokerointiin. Juustot toteutui, mutta sokerointi meni vähän suunnitellusta poiketen. Yksi meidän kosmetologeista sairastui kesken päivän ja mun sokerointiaika peruuntui. Vaan eipä hätiä! Sokeroin ite. Sääret meni näpsäkästi, mutta biksurajan kanssa olisin kyllä tarvinnut ammattilaisen apuja :D :D Ou mai! :D Siinä oli sokeria vähän siellä ja täällä ja lopputulos ei ollut todellakaan sitä mitä sokeroinnilta odotan. Reklamaatio itselleni. Mutta hienosti tsemppasin ja yritys hyvä, kymmenen. Ensi viikolle joutuu varaamaan uuden ajan - kosmetologille siis ;)

Illalla vielä kierros täpötäydessä (ja ahdistavassa) Prismassa ja kotona tytöille luku Ronja Ryövärintytärtä. Me luetaan nyt tota kirjaa, ja sitten mennään Vaasan kaupunginteatteriin katsomaan samaista näytelmää. Satu on ihana, mutta myös jännittävä. Siksi pedataan aihetta ensin lukemalla. Ootteko olleet katsomassa Ronjaa teatterissa? Onko liian pelottava ekaluokkalaiselle?

Sellainen tehotorstai täällä. Yllätin itseni moneen otteeseen.

Nyt tilkka viiniä ja ajoissa nukkumaan, että jaksetaan huomenna lämmitellä paljua ;)

[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Mutsi just sanoi, ettei kannata ihan eturiviin tukkia istumaan, kun vähän voi olla pelottavia katosta roikkuvat ihmiset, jotka on siis lintuja isoine siipineen, kovan kirkunan säestämänä.

    Hyvää pääsiäistä koko tehonaisen porukalle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3