torstai 3. maaliskuuta 2016

Vuokatti 2016 - Day 3

Aurinko armas kippuravarvas. Tänään on ollut ihana auringonpaiste!

Aamusta aina yhteen asti hengailtiin rinteillä. Ensin lasketeltiin, mutta jossain vaiheessa tytöt alkoi kyllästymään. Käytiin kaakaolla ja maailman parhailla munkeilla Ripa's Kuppilassa ja jatkettiin laskettelua toiveikkaina. Ei lähteny. Aava kyllästyi ja sen tuli kylmä. Tänään oli aurinkoista, mutta melkein kymmenen astetta pakkasta aamupäivällä. Sen lisäksi varsinkin huipulla puhalti inhottava viima. Mentiin lämmittelemään Hupilaan ja tytöt oli onnellisia kun pääsivät leikkimään. Sitten Iina ja Herra Salo singahtivat takaisin mäkeen ja mä jäin väsyneen Aavan kanssa rinteiden alas kuluttamaan aikaa. Sain Aavan yllytettyä pari kertaa lastenmäkeen, mutta sen jälkeen otettiin paikat aurinkoiselta rinneravintolan terassilta.

Yhdeltä tajuttiin, että kiirehän meillä taas tulee. Syötiin A'la Katissa lounas ja vauhdilla hotellille. Meillä oli sovittuna Holiday Club -esittelytapaaminen kello kahdeksi. Ehdittiin nippa nappa.

Tällä kertaa tuossa esittelytilaisuudessa venähti parisen tuntia. Nihkeästi päästiin itse asiaan, turhaan höpistiin kaikkea jonninjoutavaa ja jouduttiin vastailemaan kysymyksiin, jotka tuntuivat ihan typeriltä. Onneksi tytöt sai mennä siksi aikaa lomapäiväkotiin leikkimään. Lopulta päästiin asiaan ja meille näytettiin yhtä mökkiä alueelta, josta oltaisiin mahdollisesti kiinnostuneita.

Loppu iltapäivä hengailtiin hotellilla. Tytöt pelailivat pelihuoneessa ja leikkivät leikkihuoneessa, käytiin syömässä ja tehtiin iltapesut kylpylässä.

Paljon ollaan taas tänään ehditty tehdä kaikkea kivaa. Toisaalta näissä alle viikon lomissä kyllä tuntuu välillä kiireen maku. Paljon pitäisi ehtiä lyhyessä ajassa. Vähän jo ikävöin niitä lomaviikkoja kun ollaan nukuttu koko porukka iltapäivällä päikkärit.

Nyt päässä raksuttaakin muutama idea, toinen on aivan villi ja toinen pikkusen perinteisempi. Tulevaisuudessa halutaan päästä Vuokattiin lomailemaan aina viikolla 9 ja mielellään koko viikoksi. Meillä on nyt täältä Vuokatista viikko-osake viikolle 11, mutta vaikka se on säiden puolesta ollut aina ihan mahtava, ei se oikein sovi tähän koululaisen perheen lomarytmiin. Jotain pitäisi siis tulevia vuosia varten kehitellä, mutta mitä...[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

 1. Voi että.. kivoja nämä lomapäivitykset. Aivan odottelin jo, että mitä te ootte ny tänään tehny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomakuulumiset on kyllä aina kivoja, pääsee hetkeksi sukeltamaan toisten lomafiiliksiin :)

   Mä oon aina tavannu kirjoitella näitä meidän talvilomareissuja tarkasti ylös, kun niihin on hauska sitten omallakin porukalla palailla myöhemmin ja lueskella, että mitä sitä viimevuonna tai edellisvuonna tehtiinkään ja millaset oli kelit jne...

   Poista

Kiitos kommentista! <3