torstai 17. maaliskuuta 2016

Ylellistä lifestyle-designia SalkarissaSagaformin edustaja sekä Salkarin ihanat Marja-Leena ja Hanna
Meillä oli eilen huikea blogi-ilta SALKARISSA. Saimme kutsun tulla tutustumaan heidän uuteen lifestyle pop-up shopiin Rewell Centeriin, jossa on edustettuna suomalaismerkit Balmuir, Magisso ja vaasalainen (jeij!) Ukko Schnapps. Lisäksi shopissa on kauniisti esillä muun muassa ruotsalaisia Sagaformin, Rivsaltin ja Orreforsin tuotteita.

BALMUIR oli mulle entuudestaan tuttu blogeista ja lehdistä. Yllätyksenä tuli, että se on suomalainen merkki! Balmuirin tarina Kemistä maailmalle - ja hoveihin - on uskomaton. Tinkimätön laatu todella näkyy ja tuntuu heidän tuotteissaan. Oli ihana päästä hypistelemään.

MAGISSO puolestaan oli aivan vieras merkki. Mutta sekin suomalainen ja hurjan upea. Erityisesti heidän mustasta keramiikasta valmistetut viilentävät tuotteet juomille sai mut lumoutumaan. Shampanjacooleri on täydellinen. Saman sarjan (vesi)karahvi on ihana sekin...ja pienempi karahvi olis täydellinen kahvimaidolle juhlapöydässä...ja ja ja... :D MAGISSON TEEMUKIT saatiin lahjaksi ja siinä onkin sen verran vekkuli tuote, että en malta odottaa, että pääsen testaamaan. Miten joku on voinut keksiä jotain noin nerokasta?

UKKO SCHNAPPS taskumatit on hittituote Pohjanmaalta. Tuotteen tekniset ominaisuudet yhdistettynä minimalistiseen ja onnistuneeseen designiin todella vakuuttavat. Tässä on tuote, joka jokaisen miehen tulisi omistaa. Naisen myös. Juhliin, luontoon, matkalle...mihin vaan!

Mun olis tehnyt mieli tuhlata kelloon korvamerkityt lahjakorttini - ja vaikka koko tilini! - näihin ihaniin lifestyle-juttuihin ♥ Jouduin oikein tosissani hillitsemään :D

Paitsi upeita lifestyle-tuotteita, ilta sisälsi myös kuohuvaa meille varta vasten kaiverretuista ORREFORS shampanjalaseista, ihania bloggaajia, kameroiden räiskettä ja JUUSTOMAAN huikea tarjoilu, johon palaan ihan erillisessä postauksessa.

Ilta oli taas kerran upea! Samaan aikaan lämminhenkinen ja ylellinen. Kiitos SALKARI ♥


PINTARIIPAISUJA Emma oli saanut mageen letin hiuksiinsa SALONKI14 Ninalta[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3