lauantai 2. huhtikuuta 2016

Less is More - luomua hiuksille


Kun tykkää luomusta ja tukkakin on ihan luomu, niin sitä haluaa luomulaatuiset hiustenhoitotuotteet. Me ollaan pitkään ostettu Prismasta Urtekramin aloe vera -shampoota. Ihan toimiva tuote!

Muotoilutuotteet on sen sijaan ollut hakusessa. Santen hiusvaha ei toimi mun hiuksissa. Se ei anna tukea ensimmäisen vartin jälkeen ja lopputulos on enemmän hiuksia rasvoittava ja latistava kuin vahvaa pitoa antava.

Nyt päätin testata kampaamotasoista luomua hiustenhoitosarjaa Less is More. Ostin hiuspohjaa hoitavaa shampoota lähinnä itselleni ja Herra Salolle, hoitosuihketta matkakokoisena lapsille ja hiusvahaa itselleni.

Hoitosuihke ei oikein tunnu toimivan. Lasten hiukset lentää sähköisinä kun kauluri on vedetty pään yli, vaikka ollaan just hetkeä ennen suihkuteltu hoitoainetta.

Shampoo sen sijaan vaikuttaa ihan ok tuotteelta. Siinä on ihana rosmariinin tuoksu, joka on mulle tuttu Yon-kan silmänympärysvoiteestani ja kasvovedestäni. Vaahtoa tosin saisi olla enemmän. En tiedä johtuuko huono vaahtoaminen hiuksissa olevasta hiusvahasta, vai onko se itse shampoon ominaisuus. Usein tuleekin otettua vähän lisää shampoota pesun aikana, kun vaahdottaminen on muuten hankalaa.

Ja sitten se vaha. Ihan täydellinen.  T ä y d e l l i n e n! Piivaha antaa tosi hyvän muotoiltavuuden ja pidon. Lopputulos on mattapintainen ja täydellinen. Sanoinko jo täydellinen? :D Tuote on myös todella riittoisa, tällaiseen lyhyeen tukkaan riittää sellainen parin herneen kokoinen klöntti - ainakin arkikampaukseen ;) Jos jotain negatiivista pitää vahasta sanoa, niin se on melko haastavaa saada pestyä pois käsistä, saippuaa tarvitaan, todellakin. Tässä on kuitenkin tuote, joka tuli jäädäkseen!

Shampoo ja vaha kustansivat 25€ kappaleelta ja pieni hoitosuihke 8€. 


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Jes! Luonnonkosmetiikkajutut kiinnostaa aina. Itse olen katsellut sarjan tehohoitoa ja miehelle juurikin tuota kieselwaxia. Menee siis hankintaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3