keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Vanhoja miehiä vekkuleita


No joo, pakko tulla avautumaan... :D

Vanhemmat mieshenkilöt on jaksaneet mua eilen ja tänään ihmetyttää.

Tänään lounasaikaan kiersin paikallisessa marketissa sellaista salaattivaunua, josta saa itse kärätä kippoon omat lounasheinänsä. On ihan parasta tuo oman salaatin tekeminen. Kunnes. Kunnes eräs vanhempi mieshenkilö alkaa höpötellä marketin työntekijälle kuinka hänellä on eläintauti. Että on hänellä suu- ja sorkkatauti. Hehhehee, lääkärissä eilen todettu. Myyjä vähän vaivautuneena kyseli, että ihanko oikeasti ja mahtaakohan tauti olla tarttuvaa sorttia ja katseli huolestuneena salaattivaunua.

Tässä kohtaa mä en pystyny kuuntelemaan enempää. Keräilin kippoon niitä helvetin rehuja siinä sen suu- ja sorkkatautisen äijän kanssa ja yritin ajatella mukavia asioita. Periksi en antanut. Olin sentään rämpinyt markettiin läpi tuulen ja tuiskun - juurikin tuon salaattibaarin vuoksi. Olkoon eläintautia paprikasiivuissa. Ihan sama.

Nyt mä toivon, että sillä miehellä on enemmän vikaa päässä kun suussa ja sorkissa. Että heitteli vaan luokatonta läppää.


Ja mitäs eilen. Tämäkin tarina liittyy lounaan hankintaan.

Ajelin aamulla töihin ja ajattelin piipahtaa pikaisesti matkan varrella olevassa pienessä Siwassa hakemassa soppaa töihin evääksi. Siinä kaupan edessä on aamulla monesti useampikin auto kadunvarteen pysäköitynä, Siwan vieressä kun on joku leipomo jota ilmeisesti lähialueen raksamiehet suosii. Mun autolle oli kuitenkin sopivasti siinä jonon etummaisena paikka ja vahdilla peruuttelin parkkiin. Jätin mielestäni hienosti ajatellen autoni niin, että mun eteen vielä nippa nappa mahtuis yksi auto ennen bussipysäkkiä.

Nousin autosta ja eiköhän siinä mun takana olevassa 80-luvun Nissanissa istu joku vanhempi sankari toisen automerkin tupsupipo päälaella keikkuen. Ukkeli veivaa ikkunan auki ja työntää päänsä reippaasti ulos.

"Jätit mut tähän loukkuun!"

What?!? Jätin loukkuun? Mun ja sen auton välillä oli ihan hyvin tilaa. Ei siitä nyt ihan rattia kääntämättä olis pois päässy, mutta hierveesti ei kyllä olis tarvinnu edes peruuttaa. Ja mikä hupaisinta, sen äijän auton takana oli varmaan kaks metriä tyhjää tilaa ennen seuraavaa autoa. Huh huh. Mua alkoi oikeesti raivostuttaa tuo perseensä päällä istuskeleva ukko. Siinä se märehti autossa huudellen ja vaimo varmasti kipitteli jossain asioilla reippaana. Sanoin, että hän pärjää kyllä varmasti autonsa kanssa, että takana on melkein auton verran tilaa. Lisäsin vielä, että jos on oikein vaikeeta, niin tuun mielelläni auttamaan ;) Jotain se siinä vielä mutisi. Ja tokikin ehdin hienosti hoitaa lounasostaokseni ja lähteä kohti päivän töitä, ennen kun äijä oli saanu edes klasia veivattua ylös :D

Oikeesti.

Kuinka vekkuleita vanhoja ukkeleita ♥

No, eipä nämä ole tämän hetken suurimpia murheita, mutta jostain syystä oli pakko tulla nämä kertomaan.


[Share to Pinterest]

8 kommenttia:

 1. Joskus näitä sattuu.. :P Kerran keskustan Citarissa kuljin kiireessä ja vastaan tuli papparainen samaa käytävää. Hyvän matkaa ennen kuin se oli ees alle 2m päässä musta niin väistin sivukäytävään että pappa pääsöö ohitte, hymyilinkin vielä niin pappapa tokaisee vihaisena "täällä on oikeanpuoleinen liikenne". :P

  VastaaPoista
 2. Suu- ja sorkkatauti on ihan vaan enterorokko, ei sen tappavampaa, sä itse varmaan lapsiperheellisenä sairastat sen useamman kerran kuin se pappa. Googlaa vaikka! Tarttuu ovenkahvasta ja salaattiottimesta samalla tavalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan vitalis. Olispa ollu vaan huonoa läppää...Nyt ei kiinnostais mitkään rokot ;(

   Poista
  2. Sä saat ton rokon herkemmin omalta lapseltasi kuin kaupasta!

   Poista
 3. Jestas, enpä ole taas nauranut pitkään aikaan näin makeasti. Sanotaan näin, että jos viimevuotiset lenkkarit eivät enää mahdu jalkaan eikä huvita pussailla siippaa, niin olet varmaan saanut suu- ja sorkkataudin. :)

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3