maanantai 23. toukokuuta 2016

Askossa on sisustamisen iloa + alennuskoodi


 Hei, pitkästä aikaa!

Tässä on nyt ollu niin kaikkea, ettei muka ole ehtinyt blogia päivittää. MM lätkää, jumppaa, lenkkeilyä, ruohonleikkuuta...Ihanaa kevättä ja elettyä elämää ❤

Viikonloppuna pääsin nauttimaan Seinäjoella upeasta Bloggareiden katujuhlasta Asuntomessualueella ja viime viikon torstaina kiiruhdin Lady Slim -jumpasta Askon kivaan blogi-iltaan.

Askossa oli mukava tunnelma ja iltaan oli selkeästi satsattu. Askolaisten asiantuntevuus oli ihan huippua ja yllätykseni Askossa oli paljon ihania laatuvalaisimia ja upeita Ivana Helsingin mattoja ja raheja. Illan tapas-henkisistä tarjoiluista vastasi "meidän oman kylän" Hotel Vallonia ja voi pojat kun oli makoisaa punajuuri-aurajuustosalaattia - muita tarjoiluja yhtään vähättelemättä.

Kevättalven aikana Vaasan Asko on uudistunut ja siellä oli nyt viimeisen päälle tyylikkäitä tiloja sisustettuna! Askoon voi siis todellakin mennä hakemaan sisustusinspiraatiota tai tsekkaamaan, miltä tämän hetken seinien trendivärit näyttävät livenä. Toki Askossa on edelleen huikea määrä erilaisia tehtaan omia sohvia, mutta Asko ei ole enään pelkkä sohvakauppa.

Mulla onkin ilo tarjota teille lukijoilleni alennuskoodi Vaasan Askoon. Kertomalla kassalla lukevasi blogiani ja mainitsemalla koodin ASKO, saat 40% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista! Alennuskoodi on voimassa 15.6.2016 asti. 

Mun niin tekis mieli käyttää tuo alennus Candeo-kattovalaisimiin (kuva yllä), joita jo syksyllä suunnittelin lasten huoneisiin tuomaan pimeään talveen kaivattua kirkasvaloa. Myös Askon kuoharilasit (kuva yllä) olisi oiva ostos. Ne on paitsi kivat käteen, kauniin näköiset ja ystäväni mukaan tosi kestävät käytössä - hintakin on vain 1,90€ per lasi! Täydelliset kesän juhliin ja terassille...

Kiitos Asko kivasta illasta!


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Kaikista normishintaisista -40% vaiko yhdestä? Mun mielestä muissa vaasalaisten blogeissa oli että yhdestä saa -40 pinnaa pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys! Mä kuvittelin, että alennuksen saa kaikista tuotteista, mutta mikäli etu on yhteen tuotteeseen per ostokerta, niin sittenhän vaan kannattaa käydä useampaan otteeseen ostoksilla ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3