sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Wappu!


On viimeaikoina unohtunut ottaa valokuvia. On vähän unohtunut bloggaillakin. Anteeksi.
En ottanut yhtään kuvaa myöskään meidän vapunvietosta (yllä oleva kuva on hetki sitten napattu muisto juhlitusta juhlasta). Vaikka tilanteita valokuvaukseen olis ollut.

Olis ollut ihanaa ottaa kuva...

...auringospaisteisesta kotiterassista...skumppalaseista...nauravaisista lapsista...pitkistä ilmapalloista muotoilluista koirista...tuoreista mansikoista...uusista perunoista....lapsista suloisissa juhlamekoissaan ja minikokoisissa farkkurotseissaan...folioilmapalloista...herkuista Centralissa...päiväunista riippumatossa...

Ja sit olis ollu hauska ottaa kuva...

...kun Iina muksahtaa kumoon tuolilla kotiterassilla...kun Aava tekee saman tempun Centralissa (oikeesti, pieniä koheltajia! :D)...kun mun nenä alkaa näyttämään siltä, että vappu on jatkunut toista viikkoa. Flunssan rippeet nimittäin vaivailee edelleen ja tämä tauti onkin ollut ilman kuumetta, mutta hillittömällä määrällä RÄKÄÄ. Voi pojat. Oon niistänyt viimeisten neljän päivän aikana enemmän kuin viimeisen neljän vuoden aikana yhteensä. Ja nyt on nenä kipee ja punainen. Että siitäkin olisi saanut hauskan kuvan...jaa, no. Ehkä ihan hyvä, että jäi ottamatta.

Wappu on nyt kuitenkin juhlittu! Flunssan takia tosin rauhallisesti ja paljon lepäillen. Onneksi saatiin näin ihana vappusää! Vappuautoa meillä ei tänä vuonna ollut, mutta perinteisesti käytiin Centralissa syömässä. On se vaan koko vapun kohokohta - joka vuosi ♥ Mä lipesin Ladyslim ruokaohjelmastani ehkä vähäsen caesar-salaatin ja katkarapu skagenin kanssa, mutta muuten löysin mulle sopivia herkkuja, jopa jälkiruokapöydästä osasin valita terveellisiä hedelmäpaloja.

Nyt kohti toukokuuta. Toukokuu onkin meillä yhtä juhlaa synttäreineen, äitienpäivineen ja hääpäivineen ♥


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3