torstai 7. heinäkuuta 2016

Seinäjoen AsuntomessuillaKun tammikuussa teimme ensimmäisen kurkistusken blogiporukalla Seinäjoen Asuntomessualueeseen, olimme aivan myytyjä. Mitkä upeat järjestelyt tarjoiluineen ja saimme nähdä monta rakenteilla olevaa taloa sekä ihastella tulevan kesän messualuetta. Silloin tammikuussa sää ei oikein suosinut ja keli oli harmaa ja sateinen. 

Toukokuisena lauantaina aurinko sen sijaan paistoi ihanan lämpimästi. Bloggareiden Asuntomessutapahtuma oli muuttunut varsinaiseksi katujuhlaksi! Meidät vastaanotettiin Kimara Katariinan tunnelmallisella pihalla. Tapahtuman järjestänyt tehokaksikko Hanna ja Tiina toivottivat meidät tervetulleiksi ja nautimme tapahtuman yhteistyökumppaneiden herkkuja. Hotelli-ravintola Alma vastasi suolaisista tarjoiluista, Valkoinen Puu tarjosi herkullisen näköisiä kakkuja, Mallaskosten panimo maistatti kahta eri olutta, Rakennusliike Sarkoalta tuli skumpat ja Lapuan kankureilta ylelliset lautasliinat sekä Kupilkalta kätevät Spork-retkiaterimet. Lautasliinan ja Sporkin unohdin harmikseni ottaa mukaan lähtiessämme... 

Mielettömien alkutervehdysten jälkeen lähdimme kierrokselle jakautuen pienempiin ryhmiin. Meillä oli mahdollisuus käydä tutustumassa kaikenkaikkiaan 12 eri messukohteeseen, joista kaksi oli luhtitalossa ja kaksi puukerrostalossa. Luhtitalon kohteista toinen oli Pentikin harmoninen sisustus ja toinen Seinäjoen kaupunginteatterin varsinainen yllätysnumero musikaalihenkeen! :D Puukerrostalo teki vaikutuksen jo julkisivullaan, mutta meille esitellyt kaksi kohdetta Mäihä Lusto ja Mäihä MOOBS olivat kertakaikkisen upeita. Puurunko tuo ihan omanlaista henkeä kerrostaloasumiseen ja taitava sisustussuunnittelu toi Lustoon kodikasta modernia mummolaa ja MOOBSiin miehekästä tyyliä.

Loput kohteista olikin omakotitaloja. Erityisesti mieleeni jäi Lakka Lakeus -kivitalo ja Kannustalo Pohjanmaa, jotka esittelen teille erillisissä postauksissa sekä alla kuvina esitelty Kimara Katariina, joka on moderni pohjalaistalo. Kimara Katariinassa tulee asumaan hurmaava pariskunta, jonka lapset asuvat jo omillaan. Talo onkin kovin sopusuhtainen ja järkevä mitoitukseltaan. Vaalea sisustus Lennolin tekstiilein ja kodikkain räsymatoin sai hurmioitumaan. Tässä talossa on esteettömyyden varmistava hissi, makuuhuoneessa ikkunat kolmeen ilmansuuntaan ja lasitetulta parvekkeelta upeat näkymät järvelle. Ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde!

Asuntomessut Seinäjoella 8.7. - 7.8.2016 


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3