keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Hei! ...pitkästä aikaa

Terve! Kesä oli ja meni. Blogi vietti suunnittelematonta kesätaukoa joka vaan venyi ja venyi ja venyi...

Kun tarpeeksi pitkä aika kuluu, on palaaminen vaikeaa. Mitä pidempi paussi, sen vaikeammaksi aloittaminen taas käy. Alkaa miettimään, mitä oikein haluaa kirjoittaa. Kun saa pohdittua aiheen josta kirjoittaa, huomaakin siinä pähkäillessä aiheen auttamattomasti jo vanhentuneen. Lopulta iskee ahdistus ja alkaa kyseenalaistamaan koko blogin olemassaoloa.

Tänään on ollut aamusta asti hyvä syke päällä ja kun mun äitikin alkoi vähän mainita blogitauon venähtämisestä, päätin tarttua härkää sarvista. Nyt tai ei koskaan.

Tässä mä siis olen. Taas. Teidän ilona ja riesana :D

Pieni päivitys siihen, mitä tässä parin kuukauden aikana on tapahtunut (instan kautta seurailevat ovatkin ehkä pysyneet hyvin kartalla).


  • Kesäloma oli ihana! Kolmen ja puolen viikon sijasta olisi riittänyt kaksi ja puoli viikkoa yhteen pötköön. Mun mielestä pätkitty loma on paras. Perheen kanssa tehtiin hauskoja uimaretkiä Raippaluotoon, Pietarsaareen ja Bergön saarelle. Poljettiin pyörillä ja istuskeltiin terasseilla. Lähinnä kotiterassilla :D Lapset juoksentelivat ystäviensä kanssa ilman kenkiä ja kengät jalassa. Aamusta iltaan. Välillä syötiin jäätelöä, grillattiin makkaraa, kylvettiin paljussa ja haettiin me muutamia geokätköjäkin. Ähtärissä käytiin katsomassa eläimiä ja kiipeilemässä huikeessa Flowparkissa. Kesän yksi kohokohdista oli perhereissu Helsinkiin, jossa saatiin nauttia muutamasta päivästä mun serkun perheen luona. Käytiin heidän kanssaan kiipeilemässä Korkeessa ja lounaalla Löylyssä. Muun muassa. Terkkuja sinne Helsinkiin ♥

  • Ostin uuden (käytetyn) auton! Yli 200.000 kilometriä rullattu Toyota Prius sai väistyä uudehkon ykkössarjalaisen BMWn tieltä. On taas ajamisen iloa ♥ Se on valkoinen ja kaikkee. Mä vaan niin tykkään noista bemuista :D

  • Mulla on uusi tucca! Kesäloman alun kunniaksi varasin ajan oikein kampaamoon. Annoin vapaat kädet ja toivoin tosi lyhyttä kesälomatukkaa. Hairhousen Maria leikkasi mulle upean tukan niskasiileineen, joka todellakin toimi myös uimarannoilla. Kesätukka tuli jäädäkseen ja nyt olen käynyt Salonki14 Hannella sitä leikkauttamassa.

  • Olen palannut baletin pariin! Lapset saivat valita Tanssikoulu Kipinältä taas itselleen tanssitunnit. Aava halusi ehdottomasti balettia ja koska aikuisille oli sopivasti tyrkyllä oma balettitunti ennen lasten balettia, oli homma sitä myöten selvä. Voi kuinka olinkaan kaivannut tanssia. Nyt vain tunti viikossa tuntuu surkean vähäiseltä. Mitä muuta sitä keksisi? Tiistaille tai keskiviikolle mahtuisi hyvin joku ihana tanssitunti :)

  • Poimittiin ja pakastettiin marjoja, pääasiassa mansikoita

  • Juhlittiin ala-asteen luokkabileissä, ysärifestareilla ja häissä

Sellaista ainakin. Mitä sulle kuuluu? Ootko siellä vielä?


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3