sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Ihanien naisten ilta
Eilen illalla vietettiin meillä leppoisaa syysiltaa ihanien naisten kanssa. Näitä naisia tulee nähtyä ihan liian harvoin ja nyt oli kiva istua rauhassa ja jutella kuulumiset läpi. 

Illan tarjoilut olin suunnitellut sadonkorjuu teeman mukaisesti ja kasvisruokavalioon sopivaksi. Mikä osuikin ihan sopivasti, sillä eilen, lokakuun ensimmäisenä päivänä, vietettiin Kansainvälistä kasvisruokapäivää!

Alkuun juotiin maljat gin tonicia. Ruuaksi olin laittanut kermaista kanttarellikeittoa saksanpähkinäleivällä ja Maalahdenlimpulla sekä pilkkonut värikkäitä vihanneksia dippailtavaksi. Tarjolla oli myös Lidlin herkullisia ja ihanan värikkäitä juuressipsejä. Ruokajuomana oli Happy Joe -sidukkaa tavallisena alkoholillisena versiona, mutta myös alkoholittomana. Ruuan päälle keiteltiin kaffit ja nostettiin pöytään banoffee-piiras, johon olin laittanut mukaan myös puolukkaa. Toimi loistavasti ja puolukka toi muuten melko makeaan piiraaseen kivasti raikkautta. 

Meillä oli niin kiva ilta, kiitos ❤︎ Tammikuussa otetaan uusiksi samalla porukalla, mutta silloin lämmitetään myös palju ja jätetään alkoholittomat siiderit kauppaan ;)

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3