lauantai 8. lokakuuta 2016

Lauantai on mun lemppari!

Perjantai on ollut kautta aikain päivistä parhain. Lapsena se oli mun karkkipäivä ja nyt aikuisena perjantai on ollut ihanasti täynnä odotusta, jota alkava viikonloppu on lupaillut. Lauantai on ollut monesti siivoamista ja muuta suorittamista. Sunnuntaina onkin jo haikeus viikonlopun loppumisesta.

Vaan nyt on lauantai kiilannut perjantain ohi! Lauantaipäivistä on tullut ihanan leppoisia, koska meillä ei enään siivota lauantaisin. Lauantait alkaa täydellisesti hitaan aamupalan jälkeen baletilla. Ensin mun balettitunti ja sen jälkeen Aavan baletti, jonka aikana mulla on vielä kehonhuoltotunti Kipinällä. Tulee kyllä niin hyvä mieli ja hikinen kroppa. Tanssin tuoma ilo kantaa pitkälle! ...ehkä johonkin tiistai-iltaan asti :D ❤︎

Lauantain iltapäivät menee monesti rennosti omalla painollaan. Ehdin kerrankin käydä suihkussa oikein nautiskellen (arkena suihkuttelen aamuisin sillä aikaa, kun lapset jo pukevat ulkovaatteita!). Hellin ihoa kuorinnalla ja kosteuttavalla voiteella. Nypertelen pois ei-toivottuja ihokarvoja ja levitän kasvoille naamion. Otan ilon irti joutilaisuudesta.

Tänään lapset toi mulle kauniin kimpun kukkia tullessaan sisälle. Miten meitä hellitäänkään ihanan kuulailla syyspäivillä! Tässä kohtaa vuotta yleensä jo hautaudutaan hyvää vauhtia alakuloon ja surkeuteen. Vaan nyt paistelee upeasti aurinko ja ulkoilukin on oikeasti mukavaa.

Iltapäivällä tulikin reippailtua kiva pieni palauttava lenkki. Sen jälkeen juotiin oluet ja limut naapureiden kanssa terassilla. Meidän kulmilla kesä vaan jatkuu ja jatkuu :D Olutta terassilla toisten naapureiden kanssa, sillä aikaa kun toinen naapuri lähti pihastaan ajelemaan avoautollaan - pipo päässä tosin, mutta kuitenkin! :D

Ihana lokakuu! Ihana lauantai!


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3