sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Palosaaren Kirppiksellä pöytä 120
Syyssiivous ja kaappien pengastaminen jatkuu. Mulla on Palosaaren kirppiksellä pöytä nro 120, johon vein tänään täydennystä. Tällä kertaa pusseissa oli paljon syys- ja talvivaatetta lapsille, muun muassa Polarn o. Pyretin merinovillakerrasto, fleecetakki ja pipo. Myyntiin lähti myös viime keväänä hankitut tyttöjen välikausilenkkarit ja mun kesäinen Adidaksen Super Star hutiostos (sopivasti huomasin heti viikon käytön jälkeen kenkien olevan kaksi kokoa liian isot! :D). Niin ja olihan kuormassa iki-ihana Tintun peikkohaalarikin ❤︎ Aivan sydäntä särki pakkailla näitä muutamia rakkaiksi tulleita lastenvaatteita pois. Mutta luotan, että ne pääsevät hyvään kotiin jonkun ihanan lapsen iloksi!

Mulla on Palosaaren Kirppikselle diili, jonka mukaan he hinnoittelevat ja myyvät kippistavarani ja saavat siitä hyvästä korvaukseksi osuuden toteutuneesta myynnistä. Aivan loistavaa! Sopii hyvin tähän kiireiseen arkeen, jossa jo tavaroiden kaapeista kaivaminen tuntuu haastavalta. Hinnoittelussakin tällainen amatööri karahtaa helposti karille. Vanhoille tavaroilleen saattaa laskea tunnearvoa todellisen arvon lisäksi ja siten hinnoittelussa menee yli markkina-arvon.

Hyllyssä 120 on nyt jo kovasti ostettavaa ja nämä tänään viedytkin tulevat varmasti pikimmiten myyntiin. Menehän siis katsomaan, olisiko siellä jotain sinulle sopivaa!

Mun pöydässä on pääasiassa lastenvaatetta, mutta myöskin hyväkuntoisia (jopa uusia) naisten vaatteita kokoa S-L, sekä jotain kodin tavaraa kuten purkkia ja purnukkaa sekä pari hajuvettä.

Suloista sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa ❤︎

Tänään ollaan ehditty kirppistelyn lisäksi syödä hidasta lounasta mun vanhempien luona, pestä pyykkiä ja käydä ulkoilemassa Pokemonien kanssa :D 

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3